Monday, December 17, 2007

Her er en tegneserie med Steen og stoffer

Sunday, December 16, 2007

Gus & gru

En helt almindelig lørdag i December (d. 20/12), drengen Emil havde lige sat sig foran Tv’et sammen med sin mor og far. De sad og så hit med sangen, (med Peter Kjær) så hørte Emil en underlig lyd. Som kom fra hans værelse, så tænkte han det var mærkeligt der var en lyd før. Så tændte han for sin computer. Så hørte han lyden igen, jeg må hellere gå ud og kikke. Så kravlede Emil lydløst ud af sit vindue. Han havde taget en lommelugte med så tændte han den. Så så han nogle fodspor i sneen. Så fulgte han dem da han var gået i ca. 15-20 min. Er det tænke han er det en vampyr? Hvis det er, så går jeg hjem! Men han gik videre så kom han til en hule lavet af sten. Så hørte han lyden igen. Så gik han der ind så kom lyden tættere på. Så kunne han se at det var en vampyr-kvinde der ræv sine fingre hen af hulens vægge. Men når han var tættere på, lød lyden forfærdelig. Så opdagede vampyr-kvinden Emil så sagde hun godaften du der. Hvad laver du her? Jeg hørte en ret mærkelig lyd, også fyldte jeg nogle fodspor, så kom jeg hertil. Okay vil du have et glas cola eller en fanta? Spurgte vampyrkvinden, mange tak! Jeg vil godt bede om noget fanta. Hvad hedder du? Spurgte Emil. Jeg hedder Etna grunden til jeg hedder Etna er at jeg kommer fra Italien. Okay jeg hedder Emil, men Etna havde skumle planer med Emil men det hviste Emil ikke.tak for fanta, jeg må smutte hjem HEY Emil vent hvor bor du? På Blistupvej nr. 13 hej hej Etna. Så skulle Etna planlægge den skumle plan til Emil (planen lyder sådan):
1. jeg ta’r peberspray,kniv, en ko-ben og en pistol med
2. jeg går hen til hans hus på Blistrupvej
3. jeg åbner hans vindue med ko-benet
4. jeg vækker ham og truger ham med pistolen
5. jeg kræver alle hans og sin mor og fars penge
6. så løber heg hjem med alle pengene
FORBRYDELSEN BEGYNDER I MORGEN AFTEN NÅR EMIL ER GÅET I SENG.
Næste dag om aftenen. Gab siger Emil jeg går i seng nu. Godnat mor og far, så går jeg siger Etna til sig selv. 20 min. Efter Emil sover som en sten så er det tid så ta’r Etna ko-benet. Og åbner vinduet og går lydløst ind nu skal jeg nok vække ham. Vågn op Emil!! Så vågner Emil. Og bliver helt forskrækket, og siger: hvad laver du Etna?? Jeg truger dig med en kviv og om et lille øjeblik skuder jeg dig. Eller jeg vil ha’ alle dine og din mors og fars penge. HIT MED DEM! Okay ta’ det roligt! (1 min. Efter) her. TAK! Men jeg sagde jo at, jeg ikke vil dræbe dig vis du gav mig pengene. Ik’. jo du gjorde men jeg ombestemt mig, jeg dræber dig alligevel NEJ NEJ! Er du sindssyg?! Nej jeg vil bare ha’ penge. Så lød der et skud. BANG så Emils mor og far vångede. så gik de ned på Emils værelse, så sagde faren Emil er død. Så græd hans mor. Men der er jo ikke nogen sagde hans far men han har heller ikke drabt sig selv. Næste morgen i avisen stod der:
I en villa på Blistrupvej i et rogligt kvarter døde en dreng. På 11 år i går kl. 22,30 politiet hved ikke hvem der er morderen de arbejder på sagen.
Nogle dage senere blev Etna fundet hun blev anklaget for mord og nu er hun bag lås og slå

At variere (weblog opg. uge 50)

At vaiere er at bytte om på en sætnings ord f. eks. Jonathan leger med Emil alle de ord som var i sætningen, bytter om på f. eks. Emil leger med Jonathan

Mie leger med sofie om eftermiddagen:

  1. Om eftermiddagen leger Mie med Sofie
  2. Sofie leger med Mie om eftermiddagen

Jeg skal ud at bade på mandag:

  1. Ud at bade skal jeg på mandag
  2. På mandag skal ud at bade

Hans drikker Cola i køkkenet:

  1. I køkkenet drikker Hans Cola
  2. Cola i køkkenet drikker Hans
  3. I køkkenet drikker Hans Cola
  4. Cola Hans i køkkenet

Min mor arbejder på et kontor:

  1. På et kontor arbejder min mor

Tuesday, December 04, 2007

Mit størte ønske

Jeg helt pjattet med geografi!
fordi jeg er det, er at det er sjovt at gå op i. & geografi har foskellige enmer B.L.A. hovedstader eller floder eller andre ting det jeg bedst til er hovedstader men jeg kan også godt lide at kikke på kort over verden (det kaldes et verdenskort)
så jeg ønsker mig et verdenskort (inde på mit værelse)